Хто на Волині отримує найбільшу зарплату. ВІДЕО

1
8
Хто на Волині отримує найбільшу зарплату. ВІДЕО
У Державному управлінні статистики назвали найоплачуваніші професії Волині.

Найвищу зарплату в Волинській області отримують виробники меблів, працівники сфери державного управління та оборони, - стверджують у Державному управлінні статистики.

За словами фахівців, платня працівникам-держуправлінцям становить 12 з половиною тисяч гривень. Фінансисти та страховики одержують на тисячу гривень менше. Це одинадцять з половиною тисяч гривень.
Але найвищу зарплату зафіксували у робітників, що виготовляють меблі. Їх зарплата становить більше чотирнадцяти тисяч гривень. Згідно з підрахунками, середня заробітна плата у липні становила сім з половиною тисяч гривень.

Сфери, де отримують нижчу за середню платню - це освіта, сільськогосподарські підприємства та сфера охорони здоров'я.

Також відомо, що за рівнем зарплати Волинь випередила Кіровоградську, Тернопільську, Херсонську, Хмельницьку, Чернівецьку та Чернігівську області. Варто відзначити, що ці статистичні дані стосуються саме офіційної зарплати, а не виплат "у конвертах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сфера охорони здоровя має бути поділена на техпрацівників, які отримують не багато, і лікарів на лексусах. Про кого говориться у статистиці?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні