--> Лучанин просить поліцію «зайнятися» родичем з Криму | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанин просить поліцію «зайнятися» родичем з Криму

0
3
Лучанин просить поліцію «зайнятися» родичем з Криму
Лучанин Ілля Мельничук закликає поліцію зайнятися своїм родичем з Криму, який грабував лучан.

Ось це кончене, в якого "порвали паспорти", тривалий час жило в моїх дідуся з бабусею в Луцьку, - написав він у Фейсбуці.

Нагадаємо, на вокзалі у Луцьку затримали кримчанина, якого підозрювали у злочині.

Як розповів лучанин, чоловік тривалий час жив у його дідуся та бабусі, придумавши легенду, що втратив всі документи, перебуваючи в рабстві у столиці.

"Був такий святий , що просто не передати словами... Дякував, що врятували його від вулиці і смерті. Ледь руки не цілував. Але..." - написав Ілля в мережі.

Як зазначає чоловік, легенда була така, що він потрапив в рабство в Києві, де втратив всі документи і був ледь не прив'язаний ланцюгами і заморений в підвалах. Коли він не зрозумілим чином потрапив в Луцьк, мої рідні відразу прийняли його до себе (племінник, як не як).

"Дідусь відразу відвів Сірожу до поліції, щоб написати заяву про втрату документів. Але через 2-3 дні Сірожа пропав з квартири і більше його ніхто не бачив", - пише лучанин.

Він каже, що його так званий родич, отримавши теплі речі, відразу пішов грабувати лучан.

"Отримавши теплі речі (а на дворі була зима), чувак кинувся "бомбити" лучан. Я знайшов інформацію в інтернеті буквально через день, що "кримчанин грабує лучан посеред міста". Відразу відчув, що йдеться саме про мого горе-"родича", - додав лучанин.

Зі слів Іллі, його рідних (дідуся і бабусю) відразу почали викликати в поліцію, оскільки вони самі його привели туди, заявивши про втрату документів.

"Після того, як лучани масово почали писати заяви до поліції щодо крадіжок кримчанина, моїх рідних неодноразово викликали спочатку в поліцію, а потім й до суду. (Повістки в суд приходять й досі). Зараз це чмо відкрито дає інтерв'ю на невідомо яких телеканалах", - зазначає лучанин.

До слова, Сергій розповідав кримському телеканалу, що українські прикордонники порвали йому два паспорти, коли він хотів повернутися в Крим.

Отож, лучанин закликав Національну поліцію України звернути увагу на цього "персонажа" та вибачився за такого родича.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні