У луцького підприємця забрали ринок «Шанс». ВІДЕО

3
4
У луцького підприємця забрали ринок «Шанс». ВІДЕО
Луцькому підприємцю Петру Шугаю вкотре відмовили у поновленні договорів оренди землі на три ділянки на вулиці Кравчука.

Завокзальний ринок у Луцьку має декілька власників та, відповідно, поділений на маленькі частини, які мають свої назви, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

Центральна частина ще донедавна була у власності облспоживспілки. Нині в неї залишилося лише приміщення, де продають овочі, м’ясо та розміщений готель. Решта так-званої в народі "Клітки" нині відійшла до КП "Луцькі ринки".

Ще є авторинок "Формула" та "Пассаж". До цього дня існував і "Шанс", який 17 років тому організував на вулиці Кравчука підприємець Петро Шугай. Під час чергової, 46 сесії Луцькради йому не поновили договір оренди землі.

"Бруківка, пісок, щебінь, бордюри, накриття. Все це за мої кошти було зроблено. Дорогу Кравчука я за свої гроші зробив, парковку. Мені сказали: Віддаси парковку, продовжимо. Я віддав парковку - повернув, хоча це моя парковка і я за неї платив гроші... Тепер зробили Луцькі ринки - лєву контору. По схемі Корбана. Роблять комунальне підприємство, забирають бізнес. А потім своєму віддадуть і всьо", - стверджує підприємець Петро Шугай.

Петро Шугай запевняє, що всі податки до бюджету платив справно. Загалом ринок приносив в скарбницю понад два мільйони гривень. За 17 років ці підприємці поповнили державний бюджет на 34 мільйони гривень.

Самі власники контейнерів прийшли підтримати свого директора під стіни міськради, бо бідкаються, що їх теж викинуть на вулицю.

"Категорично проти. Категорично. Тому що вони захочуть свого власника поставити. Власник приведе нові контейнера і заставить по другому разу купляти по 10, по 20 тисяч долярів. Ми дрібний бізнес. В нас таких коштів нема", - запевняє підприємиця Раїса Ткаченко.

Нині на ринку "Шанс" працювало 83 людини. Усі вони досі не знають, як складеться їх доля далі і чи дозволять торгувати на цьому місці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не фанат міськ-ради, але ту бомжатню геть, за горами хламу який вивалюють з контейнерів - пройти ніяк, з пляжу нафіг!
Відповісти
Правильно, накуй цю шарагу розігнати
Відповісти
Рекет у дії !!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні