Луцьку школу №27 готують до відкриття. ФОТО

2
2
Луцьку школу №27 готують до відкриття. ФОТО
У Луцьку готують до відкриття новозбудовану школу №27.

Про це у своєму фейсбуці написав радник міського голови Ігор Поліщук.

"Лічені дні залишились до відкриття 27 школи. Це буде перша школа, яка збудована і відкрита в місті за часів незалежності України", - йдеться у дописі.

У школі - останні приготування - кабінети прибирають, обладнання налаштовують, збирають останні парти і стільці, а також наводять лад на території навколо школи.

"Дякую тим, хто долучився до процесу запуску школи - батькам учнів, вчителям та персоналу школи й усім, хто причетний до будівництва й фінансування цього важливого для міста об‘єкта. Окреме дякую депутатам міської ради, які проголосували за рішення про дофінансування будівництва школи, яке дало можливість відкрити школу вже цього року", - пише Ігор Поліщук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ЧОМУ ПАРТИ ЯК НЕ ДЛЯ НОВОЇ ШКОЛИ. ТА І МЕБЛІ ДЕШЕВЕНЬКІ - АБИ НА ПІВРОКУ ДЛЯ ДІТЕЙ ВИСТАЧИЛО
Відповісти
Спішать відкрити, як завжди, до дати як при СРСР і той-же Савченко такий-же "совок", а як казав: "робимо все не як при партії, а щоб було все гарно і готове". А тут по всім вімогам школа не готова але треба відрапортувати і голосів набрати, кожен за свою "партію" буде горлянку рвати, а діти ще з місяць не зможуть у нормальних умовах вчитись бо треба вже її запускати і тестувати, а не 1 вересня все розпочинати! де так роБлять а???!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні