--> У Луцьку запровадять «картку лучанина». ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку запровадять «картку лучанина». ВІДЕО

1
6
У Луцьку запровадять «картку лучанина». ВІДЕО
В обласному центрі Волині до кінця року планують впровадити «картку лучанина».

Про це заявили в міському Департаменті фінансів та бюджету, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

Майже чверть лучан - пільговики. Однак у відомстві точну цифру назвати не можуть. Кажуть, аби порахувати всіх, хто їздить безплатно потрібно запровадити картку лучанина.

Владці обіцяють, що запустять її вже до кінця цього року.

Найперше такий електронний облік створять на Луцькому підприємстві електротранспорту. Пізніше - розповсюдять на всіх приватних перевізників.

Картка лучанина повинна позбавити працівників транспортної мережі доступу до готівки. Тим самим, запевняють чиновники, вона зменшить кількість зловживань збоку перевізників.

Крім цього, карткою можна буде розраховуватися за адміністративні послуги.

Однак, навіть запровадження такої системи не гарантує перевізникам повернення грошей за проїзд пільговиків.

Нині маршрутники скаржаться, що ані держава, ані міська влада не компенсовує їм цих витрат. Хоча, згідно з законом - повинні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
держава разом з перевізниками успішно породили проблему пільговиків. перший крок - спрощена система оподаткування. другий - скасування обовязку використання касових апаратів. НАСЛІДКИ - відсутність контролю за доходами підприємців, низький рівень сплати податків та внесків, відсутність коштів на відшкодування витрат за перевезення пільговиків. ВИСНОВОК - дебільна влада, яка не вміє керувати державою і робить все через ЗП.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні