Порошенко загнав конкурентів у цугцванг, - волинський журналіст

3
0
Порошенко загнав конкурентів у цугцванг, - волинський журналіст
Президент Петро Порошенко, виступивши на Майдані Незалежності в Києві 24 серпня цього року, загнав усіх своїх потенційних конкурентів у виборчих перегонах у положення, коли будь-який хід гравця веде до погіршення його позиції.

Про це в авторському блозі на сайті інтернет-видання «Волинь24» написав головний редактор газети «Волинь24» Святослав Лесюк.

«Порошенко і його політтехнологи зачепили найвразливішу струнку в душі кожного українця – національну ідентичність і самосвідомість», – пише автор блогу.

Він переконаний: виступ Порошенка на святкуванні 27-ї річниці Незалежності – фактичний старт його виборчої кампанії на другий термін президентства.

«І старт дуже потужний», – вважає журналіст.

«Адже всі реальні конкуренти Президента сьогодні сидять у парламенті (при всій повазі до чудових артистів Вакарчука і Зеленського: зі сцени президентами не стають, спочатку треба продемонструвати себе у політиці), – пише Святослав Лесюк.

– Спробують вони чи їхні політичні сили не підтримати законопроекти президента про вітання в армії «Слава Україні! – Героям слава!», про зміни до Конституції, які передбачають майбутнє членство України в Євросоюзі, то отримають потужне «Ганьба!» не тільки у парламенті (як це було з представниками «Опоблоку», які намагалися заблокувати ухвалення Верховною Радою постанови щодо звернення Президента про надання Томосу про автокефалію), а від всього українського народу».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
щось так здається, що сам гарант в глибокій цугцванзі
Відповісти
Пане Святослав, щось ви стали бурхливо прославляти головного корупціонера України, по сумісництву лицеміра і брехуна. Мабуть часточка доходів від продажу шоколаду дісталась Вам. А щодо так званого гаранта, то він у повній жопі. Про рейтинг говорити взагалі немає сенсу. А от Вам варто подумати про свою репутацію, і не маратимь об гівно.
Відповісти
Ото лизнув -по самі гланди.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні