У Луцьку на проспекті встановили обмежувачі руху. ФОТО

4
-2
У Луцьку на проспекті встановили обмежувачі руху. ФОТО
На проспекті Перемоги в Луцьку встановили обмежувачі руху.

Ушкодження будинків і майже безперервний потік машин – такі неприємності виникли у мешканців проспекту Перемоги, 20, 22, – пише заступник міського голови Григорій Недопад у своєму фейсбуці.

Невеликий двір почали масово використовувати водії, бажаючи скоротити собі дорогу.

На прохання людей нещодавно встановили тут обмежувачі руху, як єдину можливість захистити старі будинки від небезпечних вібрацій.

А також уберегти мешканців від небезпеки втрапити під машину, адже дорога тут настільки вузька, що автомобілі проїжджали біля самих дверей під’їздів.

«Прошу водіїв узяти до уваги факт встановлення обмежувачів і оминати двори цих будинків, поважаючи право мешканців на спокійне і безпечне життя», – йдеться в дописі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли не приііде вчасно швидка, поліція чи пожежна, тоді побачимо ціну свавілля встановлення «обмежувачів»! За обмеження руху навіть законно визначене суворе покарання! А тут !....
Відповісти
кльово. дуже контрастують з ямищами
Відповісти
А дорогу не зробили
Відповісти
Сташні коменти, які не восхваляють дЕбілізм бидла!?(( 24, задумайтесь кретини!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні