На Волині відбулися змагання з крос-триатлону. ФОТОРЕПОРТАЖ

0
-3
На Волині відбулися змагання з крос-триатлону. ФОТОРЕПОРТАЖ
В Турійському районі на озері Сомине, 26-го серпня, стартував Чемпіонат України з крос-триатлону (спринт) «Polissia Challenge Cup».

Цього року призовий фонд склав 90 тисяч гривень,– повідомляє Буг.

За перше зайняте місце спортсмени отримали сертифікат на 20 тисяч гривень, за друге – 15 тисяч та за третє – 10 тисяч гривень.

Серед зареєстрованих були аматори та професійні спортсмени з Волині, Полтави, Кривого Рогу, Тернопіля, Запоріжжя, Одеси, Києва, Львова, Рівного, Чернівців, Житомира, а також громадяни Литви.

Захід стартував з озера Сомин. Фінішували – у селі Смідин. Спортсмени пропливли 1 кілометр озером, проїхали велосипедами 20 кілометрів та пробігли 6 кілометрів.

Серед чоловіків місця розділилися:

– перше місце Єгор Мартиненко
– друге місце Сергій Курочкін
– третє місце Сергій Басенко

Жіночу трійку лідерів склали:

– перше місце Софія Прийма
– друге місце Олександра Кохан
– третє місце Марина Соколова

Серед юніорів здобули абсолютну першість Павлова Олександра та Кирилович Денис, “срібло” – Бережна Дар’я та Бут Іван, а “бронзу” – Покотило Марта та Ульянов Артем.

Також отримали спеціальні кубки учасник АТО Андрій Степасюк, який найкраще серед військових подолав дистанцію, та “ветеран спорту” Микола Поліщук (серед спортсменів віком понад 45 років).

Нагадуємо, що змагання з крос-триатлону цьогоріч відбулися вперше у статусі Чемпіонату України з цього виду спорту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні