Чому протестують волинські шахтарі. ВІДЕО

1
2
Чому протестують волинські шахтарі. ВІДЕО
Шахта №9 "Нововолинська" не працює. Гірники протестують через невиплачену зарплатню.

Працівники двох змін вимагають гроші за липень, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

Такі затримки заробітної плати на шахті уже не вперше. Зараз шахтарі чекають на керівництво, яке, сподіваються, пояснить причину.

Керівник профспілки копальні Василь Гура запевняє, що вчасно не виплачують зарплатню не лише в них.

"На Бужанці в нас на ДП "Волиньвугілля" теж зарплати нема. Але вони поїхали в шахту. Не знаю, як "Львіввугілля" там вроді шось обіцяли. Але на сході там ще зарплата за квітень місяць заборнованості", - зазначає керівник профспілки шахти №9 Нововолинська Василь Гура.

Шахту №9 "Нововолинська" хочуть реорганізувати. Це викликало неабиякі обурення з боку працівників, адже більшість переконана, що копальню планують закрити. Тепер гірники страйкують через відсутність заробітної плати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кароч. це просто політична акція,для того щоб спортити свято. Зарплата не виплачена за липень - , а сьогоднв серпенб, так в серпні і виплачують за липень, а тиждень чи два затримки це привід для забастовки на День Незалежності? Чи бастують через те, що КАЖУТЬ, що десь на сході не виплатили? Брєд. Мені здається, що просто Волинець підбурює людей, бо хоче в депутати, або по завданню Юльки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні