Як рятуватися від спеки та яку воду пити*

0
1
Як рятуватися від спеки та яку воду пити*
Наш організм більш як на 70 відсотків складається з води. Тому необхідно щодня пити до двох літрів рідини.

Найкраще для цього підходить мінеральна вода, яка містить в собі життєво необхідні компоненти. Та як серед величезного асортименту та пропозицій зробити правильний вибір? І щоб підходила для всієї родини і була дійсно корисною?, - пише 0332.

Для повсякденного вживання чудово пасує природна столова мінеральна вода "Червона калина лагідна", джерело якої було відкрито у 2005 році. ЇЇ видобувають у родовищі "Водограйне", зі свердловини глибиною 146 м. Споживач може сам уявити, якою чистою є вода, що пробула під такою товщею землі мільйон років! А от науковці про її унікальний склад знають напевне.

"Червона калина лагідна" - єдина в Україні мінерально-природна вода, яка є клінічно дослідженою. Її якість і користь для здоров'я офіційно підтверджено фахівцями Українського науково-дослідного інституту медичної реабілітації та курортології Міністерства охорони здоров'я України.



Серед переваг цієї води варто відзначити позитивний вплив на організм людини. "Червона калина лагідна" стимулює сечоутворювальну функцію нирок і жовчеутворення печінки, виводить шлаки і токсини, активізує показники червоної крові — останній фактор особливо важливий для мешканців територій, які свого часу потрапили під вплив Чорнобильської катастрофи. Тай усім іншим споживачам ця вода також припаде до смаку і неодмінно поліпшить самопочуття.

"Червону калину лагідну" можна вживати у будь-якому віці й навіть готувати на ній їжу для немовлят, робити з нею полоскання та інгаляції при хворобах горла, протирати обличчя кубиками її льоду, пити натщесерце для очищення організму... На відмін у від лікувально-столових вод, мінеральна природна столова вода "Червона калина лагідна" не має жодних протипоказів чи обмежень до вживання.

ОБИРАЙТЕ КРАЩЕ ДЛЯ СВОЇХ ДІТОК

"КАЛИНКА" СПОРТИК – це негазована природна мінеральна вода, зароджена в екологічно чистому куточку Рівненщини, насичена корисними елементами, але в особливій упаковці – спеціально для нашої малечі! Невелика пляшечка об’ємом 0,5 л поміститься до будь-якої сумки чи портфеля, саме тому вона є незамінною для діток кожного дня, а зручний ковпачок дозволяє пити улюблену воду навіть на ходу, не проливаючи її.

Натуральна мінеральна вода «КАЛИНКА» СПОРТИК унікальна тим, що не має протипоказань. Вона є корисною як для дітей, так і для дорослих і рекомендована для щоденного вживання.

Підприємство "Водограй" стверджує, що проводить сумлінний контроль якості. «КАЛИНКА» СПОРТИК не проходить жодних додаткових обробок, тож зберігає задуманий природою мінеральний склад та властивості і потрапляє до пляшки саме такою, якою її створила природа .

Щоб переконатися в якості води, на території підприємства “Водограй” заводу по розливу мінеральної води ТМ “Червона калина” проводяться безкоштовні екскурсії, де Ви можете дізнатись:

-цікаві історії про місцевість де народжується вода від ТМ “Червона калина”;

-пізнавальну інформацію про глибину свердловин та унікальні властивості мінеральних вод;

-на власні очі побачити як виготовляється пластикова тара;

-та весь процес розливу надзвичайно смачної та екологічно чистої води західного регіону;

Також по завершенні екскурсії Ви отримаєте приємний подарунок.



Є багато позитивних відгуків людей, яким мінеральна вода “Червона калина” допомогла поліпшити самопочуття. Довіртеся реальним фактам із життя і оберіть ту воду, яка допомогла вже не одній людині. А отже, стане незамінною і для вас. Життєдайна сила рідної землі, мінеральна вода “Червона калина” - це маленький секрет молодості, довголіття і краси.

Пийте воду і будете здорові!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні