Майстер-клас, квест та розваги: дитяче свято на «СКФ Україна». ФОТО*

1
7
Майстер-клас, квест та розваги: дитяче свято на «СКФ Україна». ФОТО*
Завдяки ПрАТ «СКФ Україна» 50 дітей працівників заводу опанували гончарне мистецтво та дізнались ще більше про географію нашої країни.

Свято для малечі відбулось у четвер, 23 серпня.

Влаштовувати день родини для працівників «СКФ Україна» вже стало щомісячною традицією. У серпні тематику обрали патріотичну: вивчали найбільші міста України, знайомились з «перлинами» нашого краю.

Директор підприємства Володимир Цибульський зазначив, що такі заходи влаштовані для того, аби малеча знала та розуміла, де працюють та чим займаються їхні батьки.



«В деякій мірі ми професійно орієнтуємо дітей. Це вже третій захід родинного типу. Перший був приурочений до Дня матері, другий у форматі відомої програми «Орел та Решка» і сьогоднішній - до Дня прапора та Дня Незалежності.

Ми раді, що відгукнулась велика кількість дітей двох вікових категорій. Взагалі, у нашій компанії найголовніше - це турбота про працівників, навколишнє середовище та місцеві громади», - розповідає Володимир Іванович.

Під час заходу троє майстрів гончарної справи навчали малюків створювати глиняний посуд.

Один з учасників свята Ілля Мельник поділився своїми враженнями.



«Мені сподобалось робити коло, з якого вийшов горщик. Скоріше, це не горщик, а чашечка, яку я подарую своїй мамі», - розповів Ілля.

Наприкінці, щаслива та задоволена дітвора забрала свої сувеніри та пригощалися смаколиками. Діти дуже тішилися виробами, які вони виготовили своїми руками: глечики, підсвічники, креманки.

Окрім майстер - класу на дітей чекали цікаві ігри та розваги, а також квест. Малеча виконувала різноманітні завдання, знаходила частини карти України, яких не вистачало. Кожне наступне завдання давало їм ключ - підказку, де шукати наступне місце. В кінці вони склали карту України, а також разом із своїми рідними, взявшись за руки, зробили фото у вигляді тризуба. Всі учасники дійства з нетерпінням чекають на свято, яке підприємство підготує для них наступного разу.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там працює близько 1000 працівників. А дітей аж 50 було на цій урочистості! Гарно організували!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні