На Волині жінка народила у кареті швидкої

0
4
На Волині жінка народила у кареті швидкої
На Волині жінка народила в автомобілі швидкої по дорозі у лікарню.

Про це йдеться на сторінці Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у фейсбуці.

"Приємною несподіванкою став виклик для фельдшера Ковельського відділення ЕМД. До центральної оперативної диспетчерської надійшло повідомлення про те, що у жительки одного із сіл Ковельського р-ну почалися пологи", - йдеться у дописі.

По приїзду на місце виклику, медик оглянув жінку і прийняв рішення терміново транспортувати її до найближчого пологового відділення.

"Проте, на півдорозі керівнику бригади прийшлось зупинити рух автомобіля ЕМД: жінка почала народжувати. Медик прийняв пологи, які пройшли без ускладнень: народилася здорова дівчинка", - пишуть медики.

Як виявилось, у мами це третя дитинка, а у медика другі пологи, які він прийняв у автомобілі ЕМД. І сталася ця подія у серпні місяці рівно чотири роки тому. Тоді також народилася дівчинка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні