--> У поліції спростовують чутки про викрадення дітей на Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У поліції спростовують чутки про викрадення дітей на Волині

0
11
У поліції спростовують чутки про викрадення дітей на Волині
Протягом останніх кількох днів волиняни б’ють на сполох через осіб, які нібито заманюють дітей у машину і викрадають їх.

Так, у понеділок, 20 серпня, до правоохоронців звернулася мама, яка проживає у селі Коцюри, з повідомленням про те, що невідомі на авто темного кольору кликали її сина до себе, - пише Район.Любомль.

«На виклик відразу виїхали працівники Любомльського відділу поліції. У ході розмови із заявницею з’ясували, що люди запитували у хлопчика, як кудись проїхати. Але він відразу сів на велосипед, поїхав додому та про все розказав мамі. Жінку, яка перед тим начиталася інформації в інтернеті, насторожила розповідь сина, вона повідомила про невідомих правоохоронцям, – коментує начальник райвідділу поліції Олег Бончак.

За словами Олега Петровича, опитавши місцевих жителів, правоохоронці встановили, що дійсно у село приїжджало авто, пасажири якого цікавилися й у дорослих мешканців, як кудись проїхати. Кілька екіпажів поліції об’їхало сусідні населені пункти та ніде не виявили описаної машини.

«За весь цей час у районі та й області не було зафіксовано жодної заяви про зникнення дітей. За ситуацією постійно стежать правоохоронці та ретельно перевірять усю інформацію. Випадки заманювання дітей в авто невідомими на Турійщині та в селищі Головне не підтвердився. Прохання до жителів району фіксувати, у першу чергу, номерні знаки підозрілого транспортного засобу, а не лише колір та марку, та не залишити дітей без нагляду. Не варто створювати штучного ажіотажу й наганяти паніку, – підсумував начальник полісменів Любомльщини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні