Жінка 30 років жила із лінзою в оці, яку забула

1
-1
Жінка 30 років жила із лінзою в оці, яку забула
42-річна британка 28 років ходила зі старою контактною лінзою в оці.

Про те, що сторонній предмет застряг під повікою, жінка навіть не підозрювала, - пише gazeta.ua.

За словами британки, останнього разу вона одягала лінзу у віці 14 років. Протягом усього цього часу жодного дискомфорту жінка не відчувала. Єдине, чим лінза давала про себе знати, було незначне опущення повіки.

Звернутися в лікарню британку змусила пухлина. Утворення сформувалося на верхній повіці, унаслідок чого складки шкіри почали нависати над оком. Спершу пухлина не перевищувала розмір горошини, однак поступово продовжувала рости. Окрім того, стала вкрай болючою.

Лікарі направили жінку на МРТ. Обстеження показало кісту, тому британці призначили операцію. Хірурги успішно видалили утворення і в ньому ж знайшли й причину проблеми: у пухлині й "ховалася" стара надтріснута контактна лінза.

Це була так звана RGP — жорстка газонепроникна лінза, яку почали випускати в 60-х роках минулого століття. Такі моделі були вкрай непрактичними: завдавали дискомфорт і час від часу самі по собі вискакували.

Теги: здоров'я
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
42 роки тому мати забула включити їй мозок, і нічого!!!))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні