«Я не очікував такого потоку інформаційного бруду, який вилили на воїнів деякі лучани», - волинський науковець

12
11
«Я не очікував такого потоку інформаційного бруду, який вилили на воїнів деякі лучани», - волинський науковець
Волинський науковець Володимир Собчук обурився коментарями лучан про ветеранів російсько-української війни.

Про це він написав у своєму фейсбуці.

За словами науковця, його не здивувала позиція більшості депутатів Луцької міської ради, які фактично заблокували будівництво реабілітаційного центру для ветеранів російсько-української війни.

"Це рішення було прогнозованим. Але я не очікував такого потоку інформаційного бруду, який вилили на воїнів деякі лучани у коментарях у соцмережах та в електронних ЗМІ. Не маю бажання передавати весь цей бруд, але наведу лише один приклад. Як пише один анонімний коментатор, доброволець, який мав намір здійснити самоспалення, робив це з метою…. отримання квартири (????). Що тут скажеш про таких «коментаторів»? Убога вата. Малим не дано зрозуміти Велике. Народжений плазувати, не здатен літати", - йдеться у дописі.

"Ненавидіти цих ветеранів можуть лише раби і жлоби, які підсвідомо відчувають свою ницість перед тими, хто, ризикуючи своїм життям, пішов захищати Батьківщину. На відміну від них. Дегенерація свідомості у цієї частини суспільства від слабкого рівня інтелекту, низької культури та поганої генетики", – додає Володимир Собчук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бруд вилили ті "мусчіни", які не служили в армії з причини плоскостопності чи енурезу (відкупились), спокійно гуляють по місту в шортах, з пивними животами, волохатими ногами і непостриженими нігтями. А тим часом ті, кого сьогодні лікує Звєрєва, гнили в окопах, захищаючи Вітчизну цих "пивних" животів.
Відповісти
Не потрібно прирівнювати куплених укропівців-коломойців з лучанами. Укроп - продажні дешеві бариги.
Відповісти
Війни як такої немає. Наші сидять в окопах мішенями для тих каво там нет. І це буде до того часу поки жидва грабує Україну. Все можна списати на війну. Поважаю перших добровольців,які без будь якого статусу дійсно захищали здобутки майдану. Порох зрадив їх. Тепер же там контрактники, які сидять в окопах, хто за гроші, хто за пільги, хто мародерить на кпп.
Відповісти
нехай подякують Звєрєвій. Завдяки її провокаціям учасників АТО тепер зприймають як вимагачів і шантажистів. Бо проти хлопців нічого не маю. Дякую їм за подвиг. Але те що Зверева ними маніпулює аби вибити собі хлібну посаду то факт. Шкода тих хто піде за нею
Відповісти
до "мабуть"... ти коломойська собачка... В атовців забрали кошти не для дітей, а для піару прищавого Полішука. Кошти можна було взяти з приватний дворів,які ремонтують за міський кошт для піару.... Укроп і Палиця втратив совість, свої притні захцянки прикриває дітьми.
Відповісти
Всі герої, і аватари що своїх вбивати спяну, і Савченко і інші "патріоти". Бридко вже це все. Якщо герої, то чого ворога не прогнали???? Якби так воювали як за пільги, квартири, ділянки...
Відповісти
За квартири і пільги і землю ви добре глотку рвете. Ви ж державу захищаєте, а якщо шось стається. То зразу допоможіть небайдужі, картка привата зразу є, чому ви до пороха не ідете і в нього не просите. Поки країною правлять жиди ця війна ніколи не закінчиться, ну і ви теж не лохі щось треба увірвати, землі пільги і т. Д. Чи можливо ви там в окопах як патріоти за безоплатно сидите?
Відповісти
до " 11"... Палиця та Коломойський є євреями, то ж всі питання зверни до них,а не до атовців.
Відповісти
ветеранів російсько-української війни. ... Тобто, це усе на що Російска армія здатна?
Відповісти
то чого ворога не прогнали???? Тому і не прогнали що ворог в іншому місці і взагалі він інший
Відповісти
Якось себе прорекламувати треба ,хто як може так на життя заробляє ,працювати то ніхто не хоче !
Відповісти
Цікаво чи хоч хтось з цих гнівних коментаторів, що ллють бруд на ветеранів хоча б строкову службу проходили? Гадаю, що ці "славетні дивання воїни" під час мобілізації відсиділися під мамини й жінчиними спідницями.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні