Піймали банду магів, які лякали людей, що зіпсують їм карму

4
5
Піймали банду магів, які лякали людей, що зіпсують їм карму
У Києві затримали групу так званих "екстрасенсів", які на десятки тисяч доларів ошукували кримчан і мешканців "країн ближнього зарубіжжя".

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

За її даними, більше 2 років у столиці існувала створена 4-ма зловмисниками шахрайська схема, коли під приводом проведення "магічних ритуалів" аферисти від імені переможниці одного з телевізійних проектів ошукували людей.

Зазначається, що, створивши відеоролик із зображенням переможниці телевізійного проекту, шахраї демонстрували його в окупованому Криму та в країнах ближнього зарубіжжя. За вказаними у відео телефонами до них зверталися довірливі громадяни із бажанням вирішити свої проблеми зі здоров’ям та особистим життям.

"Вартість таких послуг зловмисників коливалася від 40 до 60 тисяч доларів США", - розповідають у поліції.

За інформацією правоохоронців, коли жертва, не відчуваючи ніякого позитивного впливу на своє життя, розуміла, що її ошукали, і вимагала повернути гроші, аферисти погрожували їй "кармічною" розправою.

Шахраїв упіймали, коли одна з таких постраждалих звернулася по допомогу до поліції Криму.

Під час обшуків вдома та в київському офісі аферистів поліцейські знайшли відомості про близько 100 потерпілих, дані про отримання від них грошей, а також інструкції з техніки введення людей в оману та їх залякування.

Зазначається, що під час обшуків було викрито ще одну злочинну схему вказаної групи – вони ошукували людей вже на материковій частині України під виглядом провдауж "біохімічних домішок", так званих "БАДів".

Зараз зловмисників заарештовано із можливістю внесення застави у розмірі 1,5 мільйони гривень кожному. Їм повідомлено про підозру у шахрайстві.

Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не бачу нічого протиправного. Лохі самі ділились грошима, які явно не заробили своїми руками, де тут злочин?
Відповісти
Україна- товариство лохів, а ми її почесні члени.... Лохи були, є , й будуть ....
Відповісти
Попи по своєму, екстрасенси по своєму, цигани по своєму, штунди по своєму-лохів-українців на гроші розводять... Було, є й буде.... лохи завжди були, є і будуть!
Відповісти
євреї- по своєму-лохів-українців на гроші розводять...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні