Патрульна не провокувала атовця, який хотів себе спалити, - поліція Волині

3
2
Патрульна не провокувала атовця, який хотів себе спалити, - поліція Волині
Поліція Волині заявила, що інформація про те, що поліцейська підбурювала атовця себе спалити, неправдива.

Під час прес-конференції 16 серпня її учасник висловився, що поліцейська провокувала чоловіка, який хотів вчинити самогубство біля міської ради напередодні, - повідомляє прес-служба поліції Волині.

"Інспекторка Юлія Горбач була в складі екіпажу, який прибув першим на місце події, вона спілкувалась з хлопцем, просила його не чинити нічого з собою, координувала дії інших служб, оперативно доповідала інформацію. Патрульна апелювала до того, що молодий чоловік мусить жити заради двох своїх братів, адже таким вчинком він навряд чого доб’ється", - йдеться у повідомленні.

"Інспекторка Іванна Сеник, про яку на прес-конференції згадав доповідач, також жодним чином не висловлювалась проти чоловіка. Вона третій рік працює в Патрульній поліції і має досвід спілкування в схожих ситуаціях, адже неодноразово була на таких викликах", - запевняють у поліції.

У прес-службі стверджують, що поліцейські просили інших осіб не провокувати хлопця. Також патрульні мусили відбиватись від нападок інших учасників цієї події, які висловлювали претензії до правоохоронців.

"До дій чи бездіяльності, які спричинили цю подію, ми відношення не маємо. Тоді на місці події патрульні здійснювали охорону публічної безпеки, у тому числі, інспекторка Іванна, в якої вдома залишаються три маленькі донечки, поки вона несе службу. Очевидно, це й не сподобалось активісту, який під час події назвався «журналістом», а наступного дня розповсюдив неправдиву інформацію", - повідомляють у прес-службі.

Поліцейські заявили, що патрульні близько години були на місці події. Також прибули керівники міського відділку поліції та командир 2 роти Василь Арсенюк – теж учасник АТО.

"Ми переконані, що це також сприяло тому, що згубного вчинку хлопець таки не вчинив", - додають у прес-службі.

"Ми розуміємо, що таким чином взяли частину гніву учасників та головного винуватця події на себе, і готові до цього, але виступаємо проти публічних заяв окремих осіб, які є надуманими, безпідставними і дискредитують репутацію Патрульної поліції", - йдеться в заяві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не перекладуйте з хворої голови на здорові. В такого "атавіста" всі кругом винуваті. Не зрозуміло, в чому дівчат-поліцейських винять, в тому що не згорів? Якби згорів (в чому я особисто дуже сумніваюсь), то тоді не допрацювали. А так результат позитивний, всі живі-здорові.
Відповісти
театральне шоу то така штука!, а от коментар поліції як завши брехливий, ми не ми і хата не моя, звертайтесь до суду якщо шо! суд визнає патрульних винними, але відповідальності ніхто не понесе, тому як суд "такий куплений", виніз незаконне рішення, а патрульні не винні.. і так по колу!
Відповісти
Прес-службі поліції треба самим бувати на таких викликах, знімати самим події і НЕ ОДИН РАЗ ПЕРЕГЛЯДАТИ ВІДЗНЯТЕ, щоб не нести такого марення...
СПРАВЕДЛИВІ претензії висловлювались на адресу Іванни Сеник, яка своїми діями і висловлюваннями загострювала ситуацію (має негативний досвід спілкування в схожих ситуаціях).
Інспекторці Юлія Горбач велика подяка за дії в цій непростій ситуації.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні