--> Нововолинськ назвали містом контрабандистів. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нововолинськ назвали містом контрабандистів. ВІДЕО

0
-5
Нововолинськ назвали містом контрабандистів. ВІДЕО
Журналісти спільного проекту «Радіо Свобода» та «Голосу Америки» – «Настоящее время» зняли сюжет про Нововолинськ, яке назвали містом контрабандистів.

В сюжеті проекту #ВУкраине розповідають про такий собі «міні-Донбас» в 15-ти кілометрах від кордону з Євросоюзом, - пише БУГ.

Нововолинськ – молоде місто, йому менше 70 років. З 11 шахт працюють всього 3. Одна з них взагалі «унікальна» – її ніяк не можуть добудувати вже майже 30 років.

#ВУкраїні – авторський проект, в якому знайомлять глядача з унікальними людьми, показує місця і явища, про які мало знають навіть в самій Україні.

Герої проекту – незвичайні люди. Вони змінюють не тільки свої долі, а й долю країни, досягають успіху не завдяки, а всупереч, приймають рішення, які впливають і на життя оточуючих. Вони – частина величезної і незвичайної країни Україна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні