Трасу Ковель-Жовква ремонтують шматками через брак коштів. ВІДЕО

0
-3
Трасу Ковель-Жовква ремонтують шматками через брак коштів. ВІДЕО
На Волині, через брак коштів, трасу Ковель-Жовква ремонтують частинами.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Вже зробили частину об'їзної з Ковеля на Устилуг протяжністю 5 кілометрів. Наступних п'ять мали робити за так-званий "польський кредит", проте не вийшло.

"Суть цеї позики в чому полягала: що мали поляки самі її робити. На сьогоднішній день тендерні процедури пройшли, договір підписаний, але скоріше всього тих коштів не буде і тому виходячи з того всього ми оголосили новий тендер на це кільце, щоб ця дорога мала якісь закінчений вигляд, ну там дійсно жахлива була ділянка, - каже начальник служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак.

Запланована вартість, вказана в тендері - майже 9 мільйонів гривень. Після цієї об'їзної планують ремонтувати найпроблемнішу ділянку: Володимир-Волинський-Нововолинськ. Її протяжність - 22 кілометри.

На сьогодні проблема виникає між Нововолинськом і Володимиром-Волинським в районі так-називаємого Дігтів, Орані, Суходоли. Це найбільш проблемна ділянка. Протяжність її 8 кілометрів. Нам на неї тупо не вистачає коштів. Ми зараз в процесі вишукування додаткових якихось коштів, - пояснює Анатолій Посполітак.

В службі автомобільних доріг обіцяють до кінця року зробити мінімум половину цієї проблемної ділянки. Загалом з дорожнього фонду - Волині перепало 367 мільйонів гривень. За ці гроші почали ремонтувати трасу "Луцьк-Ковель", де вже зробили 9 кілометрів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні