На Волині представлять нового прокурора області, - ЗМІ. ФОТО

0
1
На Волині представлять нового прокурора області, - ЗМІ. ФОТО
Новим прокурорм на Волині стане його перший заступник.

Представлення прокурора відбудеться 17 серпня, - повідомляє Перший.

Так, прокурором Волинської області стане Віктор Швидкий (на фото). За попередньою інформацією, представляти Швидкого приїде генпрокурор України Юрій Луценко.

Нагадаємо, раніше прокурора Волинської області Максима Киричука призначили на нову посаду. Він очолює прокуратуру Київської області.

Довідково:

Швидкий Віктор Васильович Народився 1 січня 1956 року в с. Миколаївка Широківського району Дніпропетровської області. Вищу юридичну освіту здобув в Одеській державній юридичній академії.

У правоохоронних органах - із жовтня 1981 року. Працював на різних посадах, у тому числі керівних, в УМВС України у Дніпропетровській та Закарпатській областях.

Із серпня 2005 по січень 2007 року та з грудня 2007 по березень 2010 року – начальник УМВС України у Волинській області. Із липня по грудень 2007 року - тимчасово виконуючий обов’язки заступника голови Волинської обласної державної адміністрації.

На посаду першого заступника прокурора Волинської області призначений 12 серпня 2016 року
.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні