Розповіли, коли і як можуть запустити «Apple Car»

1
3
Розповіли, коли і як можуть запустити «Apple Car»
Apple може почати випуск власних автомобілів на початку 2020-х.

Apple вже кілька років тримає в таємниці розробку власного безпілотного електричного автомобіля, - повідомляє "Новое Время".

Згідно з новим витоком з компанії, Apple Car може вийти на ринок на початку 2020-х.

Найвідоміший у світі виробник мобільної електроніки Apple розвиває різні напрямки. Компанія створює передові технології в областях від анімованих повідомлень до доповненої реальності і розумних будинків.

Вершиною технічної майстерності каліфорнійського бренду вважається iPhone, але незабаром може з'явиться новий продукт, який об'єднає всі останні розробки Apple.

Тренди сучасного автовиробництва, такі як елеткромобільность, просунуте програмне забезпечення і автопілотовані технології дають компанії підґрунтя для створення своєї ніші і у цій сфері.

Поки, все, що ми знаємо про Apple Car, існує лише на рівні проектів, але днями видання Apple Insider опубліковало лист аналітика Apple до інвесторів, який розкриває деякі деталі першого автомобіля з Купертіно.

Як відомо, нещодавно капіталізація Apple досягла рекордного трильйона доларів. У листі до інвесторів компанії, аналітик Мінь-Чі Куо (чиї прогнози з приводу Apple неодноразово здійснювалися) пише, що досягти наступного трильйона їм допоможуть продаж власних сервісів, випуск окулярів доповненої реальності та безпілотного електрокару.

Згідно з інсайдом Куо, вихід Apple Car на ринок планується вже у 2023-2025 роках.

"Технологічні переваги Apple (наприклад, у доповненій реальності) змінять поняття автомобіля і виділять Apple Car з ряду схожих продуктів. Сервіси компанії значно виростуть, увійшовши на величезний фінансовий автомобільний ринок завдяки Apple Car. Це може зробити інтеграцію обладнання, програмного забезпечення і обслуговування краще, ніж у нинішніх конкурентів в секторі побутової електроніки, та потенційних конкурентів у автомобільному секторі ", - пише Мінь-Чі Куо.

Чутки з приводу Apple Car почалися ще в 2014-му. Зокрема говорили, що компанія планує побудувати свій завод для виробництва безпілотних електрокарів, а також обговорювалися можливості співпраці з BMW, Mercedes-Benz, Nissan, McLaren, Magna Steyr і BYD Auto.

Але, в 2016-м, коли керівник найвідомішого автомобільного проекту Apple Titan Стів Задескі пішов з компанії, всю увагу сфокусували на розробці програмного забезпечення та допоміжних рішень.

Тепер, коли після 5 років роботи в Tesla інженер Даг Філд повернувся в Apple, схоже, що Apple Titan відродиться у формі автономного шатла, який буде перевозити співробітників між будівлями великих корпорацій.

Якщо компанії дійсно вдасться реалізувати подібну технологію у найближчі роки, - Apple може знову стати новатором, але тепер в транспортній індустрії, та просунутися в розвитку власного автомобіля з ультрасучасними функціями.

На думку аналітика Moor Insights & Strategy Кріса Уайлдера, будь-яка людина, який їздила на електрокарах Tesla мала можливість переконатися, що це «практично iPad на колесах».

Обидві компанії зосереджені на user experience і дуже відповідально ​​ставляться до своїх лояльних фанатів, зазначає Уайлдер.

Злиття цих двох компаній могло б привести до появи електромобіля такого рівня, що конкурентам довелося б дуже важко, підсумовує експерт.
Теги: авто, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Каждый из нас любит почитать новости или посмотреть Ютуб, что узнать что происходит в мире и Украине.
Но очень важно чтоб источник новостей был честный и Вы не получали лживую информацию.
Я нашел очень хороший источник новостей и советую его Вам - https://ukr-life.com.ua/
Последнее время изучаю новости только здесь.
Так же вот несколько из свежих статей, которые просто взрывает мозг:
https://ukr-life.com.ua/pidvishhennya-zarplati-zaliznichnikiv-v-ukra%D1%97ni/
https://ukr-life.com.ua/pensiya-ili-zarplata-rabotayushhim-pensioneram-v-ukraine/
https://ukr-life.com.ua/kak-svyazatsya-s-operatorom-kievstar-v-2019-godu/
https://ukr-life.com.ua/lunnyj-posevnoj-kalendar-2019-v-ukraine-v-doneckoj-oblasti/
https://ukr-life.com.ua/kakoj-budet-v-mae-2018-goda-pogoda-v-ukraine/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні