У Луцьку на Львівській не буде ринку. ВІДЕО

1
-6
У Луцьку на Львівській не буде ринку. ВІДЕО
У Луцьку на засіданні виконавчого комітету підприємцям не дозволили відкривати міні-ринок на вулиці Львівській.

Підприємці стверджують, що мають усі необхідні погодження: від департаменту архітектури і містобудування та інших установ, - йдеться у сюжеті "12 каналу".

Власник земельної ділянки, підприємець Юрій Крищук, погодився, аби базарники поставили на цій території кіоски, хоча земельна ділянка має інше призначення. Тож слово нібито залишилось лише за останньою інстанцією - Луцькою міською радою.

"Ми хочемо зробити щось нове, не схоже на інших. Сучасні нові споруди, озеленення, квіти, освітлення, парковка, в нас не буде жодної наливайки, генделика, пивбази. Я там буду працювати сам власне і контролюватиму весь порядок", - розповів підприємець Юрій Крищук.

Базарники переконують, що це повинен бути сучасний павільйон з усіма необхідними товарами. Проте, місцеві мешканці в такі обіцянки - не вірять. Крім цього, запевняють, що ринку тут не потребують.

"В радусі 150 метрів від ділянки Львівська, 112, знаходиться 6 продуктових маркетів, магазинів, у тому числі й супермаркетів. Продовольчі, перукарні, квіти, овочі. Є все, що треба. 4 аптеки. Потребності людей це забезпечує повністю", - зазначив місцевий мешканець Любомир Третяк.

Члени виконкому не підтримали проект. Мовляв, це створить прецедент, коли на приватних ділянках чимало лучан захочуть встановлювати такі МАФи.

"Те саме може бути пізніше на Боженка, потім на Відродження, потім на Соборності, і так далі", - заявив заступник міського голови Григорій Недопад.

Але підприємці запевняють, що зупинятись на цьому не будуть, а далі пропонуватимуть цей проект і проситимуть міськраду таки дозволити їм створити ринок саме на цій території.

Теги: ринок, луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
коли буде генеральний план забудови міста ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні