--> У кінотеатрі Premier City розіграші та прем`єри* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У кінотеатрі Premier City розіграші та прем`єри*

0
1
У кінотеатрі Premier City розіграші та прем`єри*
У кінотеатрі Premier City, 16 серпня, аж три прем`єри. У соціальних мережах на офіційних сторінках кінотеатру запущено розіграші квитків до всіх прем’єрних фільм.

Читайте опис, переходьте за посиланням та беріть участь у розіграшах.

Фільм «Аксель»

Аксель – це абсолютно секретний, інноваційний робот у вигляді пса, якого створили для захисту солдатів у майбутньому. Після невдалих експериментів Аксель потрапив на звалище. Там його знайшов підліток-мотоцикліст на ім'я Майлз. Побачивши робота-пса, Майлз вирішує йому допомогти. Разом із цим він активував технологію і прив'язав її до себе. Між хлопцем і псом з'явилася справжня дружба. В Акселя є просунутий інтелект і добре серце, почуття. Але бачачи, як робот розвинувся поруч із хлопцем, творці машини хочуть забрати його назад. Майлз ні за що не дасть друга в образу, та й Аксель захищатиме хлопця від усіх бід.

Посилання на розіграш.

Фільм «Патрік»

Сара працює вчителькою і нічим не відрізняється від жінок її віку. Їй зараз нічого не потрібно, тільки трохи самотності. І останнє, що Сара хотіла б в цей момент - ще за кимось доглядати. Але її бабуся вирішила інакше - і віддала їй дуже зіпсованого, шкідливого мопса Патріка, який їсть все підряд. Цей пес неабияк псує життя дівчині, створюючи постійно незручні ситуації, але в той же час Патрік може і допомогти Сарі жити.

Посилання на розіграш

Фільм «Гірська жінка на війні»

Громадянка Ісландії Хатлене має родини, проте вона має переконання. Цілеспрямовано, крок за кроком, вона робить усе можливе аби припинити діяльність заводу з виробництва алюмінію. На її думку це надто сильно бруднить довкілля та шкодить країні. Методи для своєї боротьби вона обирає не завжди законні. Разом зі своєю сестрою-близнючкою Хатле давно мріяла всиновити дитину. Нарешті цей момент наблизився – в Україні на жінок чекає чотирирічна дівчинка Ніка, яка втратила родину на війні. Та Хатле не може просто так виїхати з країни, бо її розшукують за злочини, які вона скоїла намагаючись зупинити завод.

Посилання на розіграш

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні