Ринку на Львівській у Луцьку таки не буде

0
5
Ринку на Львівській у Луцьку таки не буде
На виконкомі знову сварились через міні-ринок на вулиці Львівській у Луцьку.

На розгляд членів виконавчого комітету знову винесли проект про розміщення міні-ринку на вулиці Львівській, 112.

Підприємець Юрій Крищук запропонував розмістити на власній території невеликий ринок, де буде 19 торгівельних павільйонів. Ця земельна ділянка перебуває у власності самого підприємця.

До слова, МАФи розмістять базарники, які раніше працювали на так званому "Львівському ринку", який знесли восени минулого року.

Раніше члени виконавчого комітету не підтримали цей проект, оскільки проти цього різко висловились місцеві мешканці, тож підприємець знову звернувся до міської ради з проханням таки розмістити цей ринок.

Заступник міського голови Григорій Недопад зазначив, що тоді члени виконкому були проти, оскільки чиновники не хотіли створити прецедент.

"Потім на інших вулицях будуть просити на власних територіях розміщувати ринки", - висловився він.

"Ми зібрали повний пакет документів, маємо висновок департаменту архітектури, нами зібрані 3000 підписів з номерами та адресами, це не фейкові люди. Ми хочемо зробити найсучасніші будівлі. В нас не буде жодної наливайки. Дайте нам шанс, ми покажемо як можна працювати", - виступив Юрій Крищук.

Пізніше слово взяв місцевий мешканець Любомир Третяк.

"В радіусі 150 метрів від ділянки 112 є шість магазинів, 4 аптеки, перукарні, квіткові мегазини. Потребу людей це забезпечує, ринку нам не потрібно", - висловився він.

Ще один мешканець, Віталій Петрук, зазначив, що Юрій Крищук вже зробив фундамент та під'їзд до своєї території.

"Він тут тільки 7 років, а ми все життя. Всі пам'ятають, як було на попередньому ринку. Там торгували ці підприємці, а люди з села, які хотіли продати своє вирощене, стояли під заборами", - заявив він.

"За" проголосували лише 2 члени виконавчого комітету, тож рішення не прийняте.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні