Луцькі активісти написали заяву на хазяїна, який довів собаку до виснаження. ВІДЕО

2
-1
Луцькі активісти написали заяву на хазяїна, який довів собаку до виснаження. ВІДЕО
Активісти написали заяву у поліцію на влансика собаки Белли, яку він довів до жахливого виснаження.

У документі волонтери попросили поліцію зайнятись цим випадком та покарати господаря згідно з чинним законодавством, - йдеться у сюжеті 12 каналу.



Нагадаємо, на проспекті Соборності у Луцьку бродив виснажений собака. Колишнім господарем тварини виявився наркоман.

Собаку Беллу знайшли в Луцьку небайдужі активісти у суботу, одинадцятого серпня. Протягом дня волонтери прочісували територію вздовж проспекту Соборності. Пізніше з"ясували, що собака знаходиться у одній з квартир. Власник житла заговорив із зоозахисниками тільки коли ті пообіцяли заплатити гроші за тварину.

"Господарю дала одна пара з Дніпра кошти. Він не роздумуючи взяв. По-моєму, 200 гривень. Дуже легко він розстався з цією собакою. Чесно говорячи, там не було з ким говорити, тому що людина не дуже адекватна", - каже активіст Олександр Ванюрський.



Незважаючи на поневіряння, собака дуже лагідна та любить людей. Наразі Беллою опікуються у ветеринарній клініці. Тут вона на стаціонарному лікуванні, і перебуватиме ще мінімум два-три тижні.

Тварину годують спеціальним кормом щодві години, дають також вітаміни, біфідобактерії, ставлять крапельниці. Після виписки Беллу передадуть новому власнику.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будь ласка дайте адресу того хазяїна собаки. Хотів би поспілкуватись ближче. Мені потрібні тренування в реальних умовах. Це саме той вмпадок. Корисне з приємним.
Відповісти
Це вже є така професія - «активіст»?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні