Смерть на луцькому будівництві: працівника засипало піском. ВІДЕО

3
3
Смерть на луцькому будівництві: працівника засипало піском. ВІДЕО
На будівництві комплексу "Атлант" у Луцьку 21-річного працівника засипало на смерть піском.

На будівництві про загибель свого колеги не розповідають і журналістів пускати на територію відмовляються. Хоча роботи тут не припинили, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

"А чого то я маю вам розказувати? Ви мені вибачте, звичайно, но ми не маємо права. В траншеї це трапилось. Із-за необережності, я вам не можу сказати, я всього-навсього охоронець", - неохоче каже охоронець ЖК "Атлант".



У компанії "Кристал Житло Інвест", яка є замовником будівництва, запевняють, що нещасний випадок до них стосунку не має. Мовляв робітник загинув, коли прокладав каналізацію до ЖК "Атлант". Роботи виконував сторонній підрядник.

"Клали просто каналізацію і працівники, які клали каналізацію, це зовсім не працівники ні "Кристал Житло Інвест", ні ЖК "Атлант", а інша наймана компанія. Це їхній працівник загинув", - зазначає директор Наталія Рабомізо.

У луцькому відділенні екстреної медичної допомоги кажуть, медики на виклик прибули за 3,5 хвилини. Однак екстрено надати допомогу не могли, бо хлопця ще відкопували. Коли тіло дістали з під землі - чоловік уже був мертвим.

"В нас був виклик "завалило в котловані землею". Впав він туди чи сам поліз - ну бачте, це слідство має встановлювати такі речі. Ми якось стараємось... Це не наша юрисдикція. Медики приїхали і чекали, поки його відкопають", - каже в.о. керівника центру екстреної медичної допомоги Андрій Абрамов.

За словами лікаря, найвірогідніше чоловік загинув від удушення. Однак достеменно причину смерті з'ясують після експертизи. Наразі відомо, що загиблому 21 рік, він - житель міста Ківерці.

У поліції відкрили кримінальне провадження через порушення вимог законодавства про охорону праці, що спричинило загибель людини.
Також своє розслідування проведе обласне управління держпраці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову працівники управління держпраці поліпшать своє матеріальне становище за рахунок нещасного випадку. Може,навіть,пощастить там квартиру отримати.
Відповісти
Сам поліз, в жодній фірмі не працював. Ми не маємо до цього відношення. Коли цих бля.ей вже почнуть садити. Ліга-нова теж була не при справах. Достали суки. Пора на стовпах вішати.
Відповісти
Такі нещасні випадки на будовах не рідкість, напевно в кожного своя доля. Горе батькам
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні