Футболістів із клубу «Верес» «викинули» з команди через побиття таксиста. ФОТО

0
4
Футболістів із клубу «Верес» «викинули» з команди через побиття таксиста. ФОТО
Трьох футболістів НК "Верес" звільнили з команди через ймовірне побиття таксиста.

"У ніч на суботу, 11 серпня, до поліції звернувся таксист та повідомив, що пасажири, яких він перевозив, відмовилися розраховуватись, побили його та втекли", - пише патрульна поліція Рівненської області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Пізніше на вул. Чорновола екіпаж помітив осіб, які відповідали орієнтуванню. Хлопці поводили себе зухвало та агресивно, стверджували, що послугами таксі не користуються, людей не б’ють. Натомість в особах молодиків таксист впізнав кривдників.

За інформацією "Радіотрек", трьома чоловіками, яких підозрюють у нападі на таксиста, були гравці рівненського "Вереса" Антон Котляр, Віктор Барабаш та Дмитро Заїкин. Станом на вечір понеділка, 13 серпня, вдалося знайти телефон та зв’язатися із одним із вказаних футболістів - Антоном Котляром. Однак він запевнив, що в ніч з суботи на неділю був у Києві.

Згодом футбольний клуб оприлюднив офіційну заяву, у якій йдеться, що підозрюваних у нападі футболістів звільнили з команди:

"З огляду на інцидент, який стався в ніч на суботу 11.08.2018 року за участі гравців «Вереса», керівництво клубу заявляє наступне:

- футболісти команди «Верес» (Рівне): Антон Котляр, Віктор Барабаш, Дмитро Заїкин - звільнені з команди за порушення спортивного режиму, порушення умов контракту та приховування від керівництва клубу даного інциденту"



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні