--> «Тротуар для пішоходів, а не для сміття»: волиняни обурюються горами відходів. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Тротуар для пішоходів, а не для сміття»: волиняни обурюються горами відходів. ФОТО

1
1
«Тротуар для пішоходів, а не для сміття»: волиняни обурюються горами відходів. ФОТО
У Нововолинську в районі вулиць третьої шахти мешканці обурюються сміттєзвалищем, на яке перетворився тротуар.

Про написала Олена Повзун у Фейсбуці в групі Нововолинськ.інфо.

«Шановні мешканці вулиць району Шахти 3, тротуар для пішоходів, а не для вашого сміття. Може хватить гадити, надоїло…» – йдеться у дописі.

Люди активно коментують проблему, дехто вважає, що це через невчасний вивіз сміття.

«Олена, це проблема не тільки вулиць шахти 3, це проблема нашого міста! До чого тут звернення до людей? Куди вони мають давати сміття? Біля будинків спалювати? Вам мало підприємств, які нас труять, то ще давайте будемо диміти, бо місцевій владі на проблеми міста нас**ти!!! Кошти, які ми платимо за вивіз сміття куди йдуть?» – висловилась Оксана Максимчук.

«За вивіз сміття у всіх підприємство справно бере гроші, а ось вчасно вивезти…» - зазначила Олена Шесталюк.

Зазначають, що інколи туди звозять сміття і з інших місць.

«Якби ще люди з різних кутків міста не підвозили до наших смітників будівельне сміття і інший непотріб в “нормальних ” кількостях – було б простіше. Не раз бачу, як зупиняється бус чи мінівен, щофер відчиняє задні дверцята чи багажник і починає вигружати те, що мав, по ідеї, відвезти куди далі!» – обурилась Ольга Вовчук.

«Вибачте, але викидати бур’яни в контейнери (або складати біля них) – це не те сміття, за вивіз якого ви платите. а там склад трави, хто її має вантажити? Ця проблема вирішується інакше: домовтеся з ЖЕКом, якщо виділять машину – то повантажте і допоможіть скинути на сміттєзвалищі. Якби ви хотіли вирішити цю проблему, то давно би це зробили. А так насвинячили і шукаєте крайніх», - зазначила Світлана Мацишина.

За інформацією директора виробничого управління комунального господарства Артема Жигалюка, благоустрій проводять на прохання мешканців міста. Люди подають звернення, а роботи проводять в порядку черговості, - повідомляє БУГ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Тротуар для пішоходів, а не для сміття»: волиняни обурюються горами відходів, - почитати, то оказуется луганчане тута насмiтили... ну й Путен звicно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні