Звільнили Шибу. КОЛИ НЕ БУЛО ІНТЕРНЕТУ

2
-3
Звільнили Шибу. КОЛИ НЕ БУЛО ІНТЕРНЕТУ
Чи не перша кадрова новина після представлення на Волині голови облдержадміністрації Анатолія Француза: звільнили Богдана Шибу, багаторічного активіста-демократа.

«Один із засновників Руху на Волині, багаторічний активіст Демократичної партії України обласного та загальноукраїнського рівня Богдан Шиба розпорядженням Президента України Леоніда Кучми №194/2002-рп від 12 червня 2002 року звільнений з посади голови Турійської райдержадміністрації», - пише газета «Віче» від 20 червня 2002 року.

Мовляв, перш, ніж Кучма підписав документ про звільнення, Богдан Шиба писав заяву про намір піти з посади за власним бажанням.

Цього ж дня, нагадує автор публікації, Богдана Клімчука, вже екс-голову ОДА було переведено на посаду радника Президента України.

«Щодо подальших перспектив Богдана Шиби, то можна бути переконаний, що без роботи на серйозному рівні він не залишиться. На цей висновок наштовхує хоч б той факт, що Богдан Павлович посідає одні з чільних місць у ДемПУ, а під час минулих виборів був після Володимира Горбуліна другим номером у списку», - йдеться у замітці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Переживе він і Укропів
Відповісти
Знали б ви тоді, що ще начворить цей "агхітектог по когівниках"...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні