--> На Волині чоловік хотів обдурити митників і залишився без авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині чоловік хотів обдурити митників і залишився без авто

2
4
На Волині чоловік хотів обдурити митників і залишився без авто
На "Ягодині" митники вилучили автомобіль "Мерседес-Бенц" 2017 року випуску вартістю понад 1,5 мільйона гривень.

Задекларована та реальна вартість автомобіля різнилися майже вдвічі, – повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби у Волинській області.

Приватний підприємець з Київщини придбав його у Німеччині і через водія хотів завезти в Україну. Під час оформлення імпортної декларації з Польщі водій зазначив вартість автомобіля - 26 300 Євро (понад 826 тисяч гривень за курсом НБУ). Проте німецька експортна декларація на цей же автомобіль містила зовсім інші дані.

Як виявилось, справжня вартість транспортного засобу – 206 823 польських злотих, що за курсом НБУ становить 1 520 975 гривень. Таким чином підприємець майже вдвічі занизив ціну товару, щоб ухилитися від сплати більше 222 тисяч гривень митних платежів.

Авто вилучили на склад митниці. Матеріали справи передали на розгляд суду. Чоловіку загрожує штраф у розмірі 100 відсотків вартості автомобіля та конфіскація цього транспортного засобу.
Теги: авто, кордон
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Державні бариги створили умови, коли бідні та тупі радіють від того, що комусь багатшому стає гірше! Така держава не має майбутнього!(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні