У Підгайцях біля Луцька відкрили Алею загиблим на Майдані та на Сході. ФОТО

2
-4
У Підгайцях біля Луцька відкрили Алею загиблим на Майдані та на Сході. ФОТО
У селі Підгайці Луцького району відкрили Алею пам’яті загиблих під час Революції Гідності та бійців російсько-української війни.

Захід відбувся сьогодні, у неділю, 12 серпня, про це інформує власкор «ВолиньUA». Під час церемонії відкриття, яка відбулася у неділю, 12 серпня, освятили пам’ятний знак Героям Небесної Сотні, інформує ВолиньUA.

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл з іншими священиками відправив панахиду.

Подія зібрала понад сотню місцевих жителів, а також політиків, активістів, бійців АТО та їх близьких.

Ініціатором та автором ідеї облаштування Алеї Героїв є депутат Підгайцівської сільської ради Тарас Столярчук. Серед загиблих є є його брат Мирослав Столярчук, який загинув під Іловайськом.

Після освячення пам’ятного знаку Героїв Небесної Сотні охочі поклали квіти. Згадали також про місцевих бійців російсько-української війни, які не повернулись додому, а це Столярчук Мирослав, Іщук Володимир, Ковальчук Олександр.


Тарас Столярчук повідомив, що відкрити Алею допомогли підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк, депутати районної ради Вадим Веремчук, Марія Пивовар та Світлана Костючик. Вони, мовляв "допомогли виділити з бюджету 125 тисяч гривень".

"Я також вдячний родині Літот за зелені насадження й родині Тараса Бончевського жителя села Підгайці", – наголосив Тарас Столярчук.

Після мітингу гості заходу висадили алею калини.


Теги: підгайці
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А коли почалася російсько-українська війна? Я щось пропустив.
Відповісти
Перезвоните мне пожалуйста 8 (495) 248-01-88 Антон.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні