Які вулиці і двори відремонтують у Луцьку до кінця року

2
8
Які вулиці і двори відремонтують у Луцьку до кінця року
Стали відомі назви вулиць у Луцьку, які відремонтують до кінця 2018 року.

Нині на стадії завершення комплексний капітальний ремонт у дворах на вулиці Кравчука, 22, 24. Тут проведено асфальтування, тротуарна частина викладена бруківкою, встановлять дитячі та спортивні майданчики, буде інстальовано освітлення", пише "Волинь Нова".

Завершено капремонт прибудинкової території по пр. Соборності, 20, 20а, 22а. Завершені роботи з влаштування щебеневого покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією на вулицях Мурашка, Вишневського, Вериківського, Волошина, Вересая, що в мікрорайоні ЛПЗ».

Радник міського голови Ігор Поліщук повідомив, що до кінця 2018 року підрядники почнуть капремонт на декількох вулицях Луцька.

Йдеться про капітальний ремонт мосту, що на вулиці Ковельській, реконструкцію перехрестя між вулицями Карпенка-Карого та Дубнівської.

Відремонтують також прибудинкові території по проспекті Волі, 3,5 та прибудинкову територію на вул. Федорова, 8.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щеб на Кравчука 16 хоча б залатали ями, а то жах просто
Відповісти
А вулицю Довженка обіцяють зробити вже 10 років. На початок року в планах є, а в середині року вже ніхто й не згадує. Невже треба щоб загинуло ще кілька людей, щоб звернули увагу на катакомби на Довженка?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні