«Один раз зайшла – чотири порізи»: у ковельській маршрутці журналістка порізала ногу. ФОТО

3
1
«Один раз зайшла – чотири порізи»: у ковельській маршрутці журналістка порізала ногу. ФОТО
Журналістка Ольга Менько, їдучи у ковельській маршрутці, порізала ногу. Водій же дорікнув дівчині, що вона у стані алкогольного сп'яніння.

Про це головна редакторка "UAinKrakow.pl" написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Не бійсь виделки, бійсь маршрутки. Один раз зайшла – чотири порізи. Вибачте, що не в риму", - йдеться в дописі.

Дівчина пише, що їхала в маршрутному таксі №1 із мамою.

"Там в одиничці на сходах є металічний обідок. Він трохи відступив і там тепер таке гостре стало. Тому дивіться під ноги. А перевізнику – не знаю, хто нині власник одиничок у Ковелі – добре було би трохи це підремонтувати", - пише ковельчанка.

"А водій сказав: "Ти шо, п'яна". Але мама каже, що це дуже хороший і комунікабельний водій. Тому я собі подумаю, що він просто невдало пожартував", – додає Ольга Менько.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пляжне взуття і нарікати? через 5 метрів пішого ходу може випадково цеглину копнути, бо задерла голову і не бачить що під ногами, тому не в маршрутці проблема
Відповісти
Проблема таки в маршрутці. У Луцьку кожна друга маршрутка має задерті металічні обідки. Не раз доводилося перечіплюватися через них і в закритому взутті. І то одного разу так, що іобійшлося добрячою подряпиною на черевиці, а якби пальці були відкриті, то рана була би точно не маленька. Пропоную журналістам взятися за цю тему. Результати дослідження точно будуть не на користь маршрутчиків.
Відповісти
Коля, по Вашому в маршрутку треба заходити в чоботах, шоломі на голові, бажано мати вогнегасник, рятувальний жилет і парашут. Якщо нажили якесь добро, то не зайвий заповвт.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні