Хотілося б, щоб вони мали трішки інший вигляд, - Микола Яручик про вуличні душі у Луцьку

3
1
Хотілося б, щоб вони мали трішки інший вигляд, - Микола Яручик про вуличні душі у Луцьку
Депутат Луцької міської ради Микола Яручик, який ініціював встановлення вуличних душів у Луцьку хотів би, щоб вони мали інший вигляд.

Про це він написав у фейсбуці.

"Хотілося б, щоб вони мали трішки інший вигляд. Ну але це ж тільки пробний варіант, то є надія що наступні зволожувачі матимуть покращені стандарти. Принаймні я це радитиму впровадити міським очільникам", - зазначає Микола Яручик.

Він зазнчив, що хотів бачити інші конструкції, такі як, для прикладу, у Черкасах.

"Я хотів саме такі як на фото. Будемо надіятись, що такі ж зволожувачі будуть у нас, ато й кращі. Ці що поставили, я так розумію це, напевно, тільки пробний варіант (тестовий), якщо їхня функціональність підійде лучанам, то можливо замінять на гарніші", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, 10 серпня у Луцьку встановили вуличні душі. У соцмережах люди обурюються: мало того, що їх встановили лише під кінець літа, так ще й у багатьох вони асоціюються з шибеницею.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЛУЦЬК СТАЄ все гавнішим і гавнішим
Відповісти
2 роки чекаэмо
Відповісти
Скільки сука дабайобів, зробили нормальні функціональні рамки тка ні , форма не така ще щось не таке, ви самі щось зробіть а то тільки насрати і вміють писаки !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні