--> Волинська спортсменка вразила запальним танцем на чемпіонаті Європи з легкої атлетики. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинська спортсменка вразила запальним танцем на чемпіонаті Європи з легкої атлетики. ВІДЕО

0
2
Волинська спортсменка вразила запальним танцем на чемпіонаті Європи з легкої атлетики. ВІДЕО
Волинська спортсменка Ірина Климець увійшла до фіналу чемпіонату Європи з легкої атлетики у кваліфікації з метання молота. Свою маленьку перемогу вона супроводила запальним танцем.

Відео з’явилось на сторінці European Athletics у Фейсбуці.

Ірина Климець показала дев'ятий результат, відправивши снаряд на 69.44 м. Кращий результат показала польська спортсменка Аніта Влодарчик, яка метнула молот на 75.10 м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянка здобула перемогу на чемпіонаті із метання молота

Як повідомляє Федерація легкої атлетики у Волинській області, волинянка - єдина з трьох українок, яка вийшла до фіналу. Він відбудеться 12 серпня і розпочнеться о 20.30 за київським часом.

Нагадаємо, волинська спортсменка Ірина Климець на домашньому чемпіонаті з легкої атлетики, який проходив у Луцьку, виграла «золото» у метанні молота. У фіналі змагань 20 липня вона метнула молот на 69,96 м.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні