У Луцьку влаштували пізнавальну вечірку з волонтерами-іноземцями. ВІДЕО

0
1
У Луцьку влаштували пізнавальну вечірку з волонтерами-іноземцями. ВІДЕО
Мексика, Франція, Чехія та Словаччина. Волонтери з цих країн провели вечір у Молодіжному центрі, де поспілкувались з лучанами-однолітками у невимушеній атмосфері.

Про це йдеться у сюжеті «12 каналу».

Усі восьмеро добровольців приїхали до Луцька майже два тижні тому, аби на добровільних засадах попрацювати у Рокинівському музеї скансені.

Зараз минають їх останні дні у рамках програми, тож дали змогу погуляти по місту, побачити історичні місця, а ще - познайомитись із однолітками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іноземці подолали півсвіту, щоб прибрати скансен в Рокинях

Двадцятиоднорічний Девід, який живе у Мексиці, розповідає - Україна справила на нього сильне враження.

«Мені подобається Україна і я не хочу повертатись до Мексики. Мені також сподобалось місто, оскільки воно дуже чисте, і дуже зелене. Також вражений замком, собором. Та й люди були дуже привітні» - зізнався волонтер.

Присутні зіграли декілька ігор, головною метою яких було краще познайомитись з іншими учасниками та якомога більше розказати про свою країну.

До прикладу, учасники витягували картку із зображенням, і мали придумати, як воно стосується їх країни. А ще іноземці ділились враженнями від Луцька.

Такий захід проводять у рамках проекту «English OK». Його мета - допомогти усім охочим краще вивчити англійську мову. Тож на заході спілкувались винятково нею.

У Молодіжному центрі сподіваються, що такі вечірки стануть традицією. Тож наступного року знову очікуватимуть на гостей з інших країн.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні