Через «Бандерштат» у Луцьку погано працювали служби таксі

0
7
Через «Бандерштат» у Луцьку погано працювали служби таксі
Луцькі служби таксі «Морячок» та «579» пояснили, чому їхні автомобілі не завжди приїжджають на виклики.

У таксі «579» проблеми з обслуговуванням пов’язали із проведенням у Луцьку фестивалю «Бандерштат», повідомляє Перший канал соціальних новин.

«Коли іде великий концерт і дуже велика кількість людей викликає одночасно таксі, як би ми не хотіли, навіть якщо у нас буде півтори тисячі машин, це фізично неможливо. У нас зареєстровано 855 машин, а учасників фестивалю було 14 тисяч. 100-відсоткового вивозу нема в жодній службі в принципі. Раніше у нас було 90-95 %, зараз він трошки зменшився, тому що сезон відпусток і збільшується кількість замовлення», – розповіла адміністратор Інна.

За її словами, у жодній службі міста, області, України немає 100-відсоткового вивозу, а найбільше викликів, коли погана погода і півміста затоплене водою. Тоді не можна виконати усі замовлення, оскільки «жодний водій не буде топити свою машину», особливо якщо поїздка вартуватиме 30-40 гривень, а вартість ремонту мотора обійдеться у 400-500 доларів.

«Машини приїжджають в середньому за 10 хв. Зазвичай 2-5 хвилин. Або якщо замовник на окраїні міста, то туди авто їдуть трохи довше. Будь-які скарги у нас розглядаються, у нас є сайт, прослуховуються розмови, як замовлялось таксі, куди, ким. Завжди беруться до уваги погодні умови, концерти. Взимку, якщо вулиці нерозчищені, яка машина туди заїде?» - каже адміністратор луцької філії «579».

Оператори, які приймають замовлення, розповіли, що часто таксі замовляють дівчата на високих підборах, які у дощ не хочуть іти пішки 200 метрів, а потім ще й скаржаться, чому так дорого.

Наявність скарг пояснюють тим, що жодна служба таксі у Луцьку не має стільки водіїв та замовлень, як у них. Також вони розповіли, що водії також багато скаржаться на пасажирів, мовляв, ті тікають, не розраховуються, платять менше, ніж треба, бо не вистачає грошей, є багато п’яних, які псують салони та б’ють вікна. Буває, що при замовленні автівки говорять, що мають з собою одну-дві валізи, а насправді їх більше.

Разом з тим керівництво всеукраїнської мережі «579» повідомило, що проведуть службове розслідування через інцидент з Дмитром Василенком, а про результати повідомлять згодом.

У службі таксі «Морячок» відкидають думку про те, що це був саме їхній клієнт.

«Частина людей думає, що «Козачок» чи «579» – наші фірми. Коли до нас дзвонить людина і каже, що вона нас викликала, ми шукаємо замовлення і бачимо, що його немає, коли запитуємо, якої форми була фішка, з’ясовуємо, що зовсім не наша фірма.

Люди думають, що у нас декілька фірм, тому так говорять. Насправді якщо могло не бути автомобіля вільного, це не є протизаконно і абсолютно нормальна річ, якщо нема автомобіля вільного. А на автостанції у нас стоянки нема взагалі, то водії там стояти не можуть. Нашого таксі там за 10 років ніколи не стояло. У нас є стоянки біля «Там Таму» і біля РАЦСу», - пояснила виконавчий директор «Морячок таксі» Оксана Булахова.

Вона не виключає, що може бути таке, що таксист їхньої служби у той момент був на автостанції, бо привозив іншу людину.

«Може бути таке, що людина завезла висадити когось і в той момент хтось підійшов, він не встиг відмітитись і не встиг почути по рації, що є таке замовлення. А коли людина телефонує і каже, що за дві хвилини треба кудись під’їхати, ви самі розумієте, що за дві хвилини машина нікуди не зможе доїхати. Ми тоді кажемо, що у нас автомобіля за дві хвилини до вас немає», - додала виконавчий директор.
Теги: таксі, луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні