За несплату аліментів у батька-боржника забрали «Мерс»

3
3
За несплату аліментів у батька-боржника забрали «Мерс»
За несплату аліментів у батька-боржника забрали «Мерседес» і продали його на електронних торгах.

Про це йшлося у четвер, 9 серпня, під час прес-конференції щодо результатів державної виконавчої служби Волині за липень, - інформує «ВолиньPost».

Начальник управління державної виконавчої служби Антон Кустик повідомив, що законодавство передбачає за несплату аліментів штрафувати боржників або ж залучати їх до суспільно-корисні роботи. Якщо аліменти боргуватимуть понад 3 місяці, батьки не зможуть перереєструвати своє майно чи авто.

За словами Антона Кустика, за несплату майже 50 тисяч аліментів на електронних торгах продали «Mercedes-Benz» боржника.

На примусовому виконанні у Ковельському міськрайонному суді перебуває провадження про стягнення аліментів на утримання двох дітей у розмірі 1400 гривень щомісячно на кожну дитину до досягнення ними повноліття.

Окрім того, за борг у понад 17 тисяч описали та арештували земельну ділянку для будівництва та обслуговування будинку, для ведення господарства та будинок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай тепер задумаються ті "зозулі" чоловічого роду, які вкладали свої яйця в чуже гніздо. За все в цьому світі треба платити. І за штучне сирітство дітей при живому батькові.
Відповісти
Закон один для всіх.
Але після такого той батько після повноліття дітей ні дітям, ні колишній дружині, тим більше, нічим не допоможе. А життя воно таке, сьогодні ти, а завтра тебе.
Я би радив таким матерям, пробувати вирішувати такі фінансові питання полюбовно. Бо надалі окрім 1400 грн. вона нічого більше не отримає, а потреби можуть бути на серйозніші гроші. Бо цілком можливо, що теперішня дружина чоловіка точно не дозволе допомагати, і буде повністю права.
Відповісти
Перш ніж роззявляти рот і розставляти ноги, думай мізками, чи зможеш виховати дитину! А то звикли.... ніхєра не робити, окрім як трахатись і чекати манни....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні