Хто на Волині заробляє найбільше

0
-2
Хто на Волині заробляє найбільше
Розповіли, хто на Волині має найбільшу заробітню плату.

Середньомісячна номінальна заробітна плата штатних працівників підприємств, установ та організацій Волині у січні–червні становила 6860 гривень, - пише Вголос.

За рівнем зарплати Волинь випередила Кіровоградську, Тернопільську, Херсонську, Чернівецьку та Чернігівську області.

Найбільш оплачуваною була робота працівників, зайнятих у виробництві машин і устаткування, меблів, автотранспортних засобів, причепів і напівпричепів, у сферах державного управління й оборони; обов’язкового соціального страхування і фінансової та страхової діяльності, де заробітна плата перевищила середній показник по області в 1,5-1,8 рази.

У цілому на промислових підприємствах Волині середньомісячна зарплата становила 8561 гривні, на підприємствах транспорту, складського господарства та допоміжної діяльності у сфері транспорту – 7465 гривень, у будівельних організаціях – 6453 гривні, в освітніх закладах – 6435 гривень, сільськогосподарських підприємствах – 5725 гривень, установах охорони здоров’я – 4979 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні