У Києві презентували луцький проект «Округи без депутатів»

1
-6
У Києві презентували луцький проект «Округи без депутатів»
У Києві лучани презентували проект "Округи без депутатів" представникам Київської міської ради.

Про це повідомив співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер на своїй сторінці у "Facebook".

"Розроблений нашою командою проект зацікавив столичну владу. І, на мій погляд, це яскрава ознака того, що він важливий та актуальний" - запевнив Шкітер.

Він додав, що актуальність проекту підтвердили і представники управління з питань децентралізації, розвитку місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв'язків Київради Юрій Павлов та Ольга Журова.

"Вони виявили бажання ознайомитися із проектом рішенням засновника Громадянський Рух "CВІДОМІ" Андрія Покровського, яке вже сприяє вирішенню цієї проблеми в Луцьку", – сказано у дописі.

Нагадаємо, у Луцьку є 12 округів, від яких не обрано депутата до міської ради. На таких округах ремонтують втричі менше прибудинкових територій та будують вчетверо менше спортивних майданчиків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Країна без депутатів!!!-
оце самий правильний проект! Депутат- це матюк, це уособлення злодійства, криміналу, брехні та лицемірства! Упевнений, що майже 100% населення країни готові кожного «депутата» поставити до стінки!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні