У місті на Волині люди бояться ходити додому через гнилий навіс. ФОТО

0
1
У місті на Волині люди бояться ходити додому через гнилий навіс. ФОТО
У Нововолинську жителі 15, 16, 17 будинків п’ятого мікрорайону побоюються за своє життя. Щодня їм доводиться проходити попід гнилим навісом, який вже не перший рік знаходиться в аварійному стані.

На ремонт виділили 15 000 гривень, однак віз і нині там, - пише видання «Буг».

З двору імені героя Небесної Сотні Сергія Байдовського є лише 2 виходи. Один – через вузенький провулок, де 23 роки немає асфальтованої дороги, ще й посередині відкритий люк, закинутий гілками, аби не зачепитись. Або ж під прогнившим піддашшям, яке, здається, от-от впаде. І лише під цим навісом автомобілі мають можливість заїхати в двір.

На початку червня мешканці будинків звернулись до міської ради за допомогою. На їх запит відреагували і виділили 15 000 гривень на ремонт споруди.

«Ніхто за таку ціну не хоче братися до роботи, це дуже мало. Ми чекаємо, поки воно завалиться саме або впаде комусь на голову», – обурюється мешканка 17-го будинку Ірина.

Відповідальний за ремонт керівник управління будівництва та інвестицій «Будінвест» Василь Подзідзей зазначив, що як тільки знайдуться підрядники для роботи, навіс буде відремонтовано. Орієнтовані терміни – до кінця вересня цього року.

«Я пропонував ОСББ оформити на них договір, вони мають молодих хлопців, я заплатив би їм за роботу, але не хочуть», – говорить Подзідзей.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні