До дня будівельника «Липинський» прозвітував про стан робіт*

0
-2
До дня будівельника «Липинський» прозвітував про стан робіт*
У тихому та затишному районі Луцька завершується будівництво першого об’єкту компанії «Липинський», що на вулиці Січових Стрільців, 2в та впевнено стартувало будівництво нового будинку, що на вулиці Марії Заньковецької у селі Липини. Зауважимо, що там уже розпочато цегляну кладку другого поверху першої секції, та монтаж фундаментних блоків другої секції цокольного поверху.

БК «Липинський», як завжди обирає ідеальне місце для будівництва. Спокійний район, неподалік якого школа, дитсадок, лікарні, магазини. Біля одного з об’єктів - рекреаційна зона «Теремнівські ставки».




Всередині квартири від БК «Липинський» обладнані усім необхідним: тепла підлога, сталеві радіатори, лічильники обліку газу, електрики, холодної води, внутрішнє розведення електромереж і всі необхідні комунікації. Вхідні утеплені металеві двері та металопластикові вікна з шестикамерним склопакетом, забезпечать тишу та тепло. Кожен власник квартири матиме свій індивідуальний котел, а відповідно – сам вирішує, якою має бути температура у власному помешканні.

БК «Липинський» пропонує цікаві пропозиції з приводу придбання квартир на умовах відтермінування. Так у «Липинський» (вул.Січових Стрільців, 2в) відтермінування можливе до 31.12.2018 року, а у «Липинський +» (Марії Заньковецької, 1) до 31.06.2020 року.

На першому поверсі обох будинків традиційно - комерційні приміщення, які чудово підійдуть для здачі в оренду або ведення власного бізнесу.
В будь якому випадку, комерційна нерухомість завжди ліквідний та високодохідний актив.




Поблизу помешкань облаштовують дитячий майданчики, місця для відпочинку та понад 70 паркомісць.

Наразі ціна у ЖБ «Липинський», що на вулиці Січових Стрільців, 2в – від 12 000 гривень за квадратний метр та у «Липинський +», що на вулиці Марії Заньковецької, 1 – від 12 800 гривень за квадратний метр, з вересня ціна зросте.

Як розповідає представник замовника будівництва Тетяна Проноза, що щастя любить тишу, а будинок «Липинський» – це чудовий варіант для щастя в тиші.



Будівельники «Липинського» кажуть, що найголовніше в професії – це вкладена в будівництво любов і щира повага своєї справи.

«Наша суспільна місія є соціально-важливою і відповідальною, Адже тільки з завзяттям і натхненням, відданістю і професіоналізмом будівельників з’являються нові будівлі, які формують наші міста і нашу історію.

Ми дуже раді, що своє покликання ми знайшли саме в цій гордій і надійної професії - будівельник. В кожен з наших об’єктів ми вкладаємо весь свій талант і прагнемо зробити життя кращим і надійнішим»






Детальну консультацію також можна отримати за телефонами 050 714 48 48 та 096 381 4 381 або на сайті: http://липинський.com.ua

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні