«Луцеорія» - житло, яке подарує гармонію*

1
2
«Луцеорія» - житло, яке подарує гармонію*
Житловий комплекс «Луцеорія» - це комфортний десятиповерховий будинок на дві секції, який знаходиться у самому серці Луцька. Купити квартиру від забудовника - найкраще рішення для кожного, хто хоче не тільки вигідно вкласти кошти, а й забезпечити собі та своїй родині комфортне проживання.

Будинок поділений на дві секції та включає у себе гаражи, паркінг, огороджену територію та дитячий майданчик. Одна з головних переваг ЖК «Луцеорія» - інфраструктура. Поблизу знаходиться зупинка громадського транспорту з хорошим сполученням, торгові центри, магазини, спортзал, школа та садок. Для любителів тихого сімейного відпочинку поруч парк та зоопарк. З панорамних вікон просторих квартир відкривається чудовий вигляд на місто та замок.

Для зведення житлового комплексу використовуються виключно надійні матеріали, які відповідають нормам якості, та сучасні технології. Комфорт мешканців – головна мета забудовника. Саме тому використали додаткове утеплення новобудови мінеральною ватою та пінопластом. Будинок повністю цегляний. Територія комплексу огороджена та викладена бруківкою.

Квартири є однокімнатні та двохкімнатні. Помешкання ідеально підходить, як для самостійного проживання, так і для великої родини. Ви отримаєте квартиру з якісними, міцними дверима, повною електросистемою, рівними стінами, підлогою та стелею, лічильниками на комунальні послуги , інтернетом, котлом, водопостачанням. Встановлені надійні та енергозберігаючі вікна виробництва WDS з двокамерним склопакетом та п'ятикамерним металопрофілем.




Усі власники об’єднуються у ОСББ та повність розпоряджаються на свій смак та вподобання територією житлового комплексу.

На даному етапі залишилось обмежена кількість помешкань. Якщо ви плануєте стати власником якісного, європейського житла – поспішйте!


«Луцеорія» - житловий комплекс еліт-класу життя у якому здатне подарувати вам гармонію.



Місце розташування комплексу: м.Луцьк, проспект Волі, 44а
Центр продажу: м.Луцьк, проспект Волі, 44а
Контакти: +38 (096) 600-01-32
luceoria.rest@gmail.com



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
А коли здача будинку?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні