Розповіли, як на Іваничівщині рятували бабусю з пожежі

0
-1
Розповіли, як на Іваничівщині рятували бабусю з пожежі
25-тирічний учасник АТО з села Грибовиця Тарас Куницький розповів, як рятували пенсіонерку з охопленого вогнем будинку.

Власницю будинку витягувати з вогню кинулися сусіди, - пише Буг.

Один із рятівників пенсіонерки - Тарас Куницький розповів про обставини події, яка трапилася вночі з 28-го на 29 липня.

Чоловік є учасником АТО, військовим колишньої 51-ої бригади. Перший раз потрапив на Схід у 2014-му році, в 2016-му році служив за контрактом.

Нагадаємо, що Наталія Куницька, яка допомагала рятувати бабцю, від перенесеного шоку потрапила в реанімацію з діагнозом «післясудомна афазія».

"Хата цієї бабусі знаходиться навпроти нашої. Будинок якби дерев’яний, тільки обмурований цеглою. Жінка, яка доглядала за пенсіонеркою і після пожежі потрапила в лікарню, – моя тітка", - розповідає чоловік.

"Бабця спочатку подзвонила до них і сказала, що не має чим дихати, бо всюди дим. Усі схопилися і побігли туди. Мій дядько Ігор з будинку передавав мені її на вулицю через вікно, його дружина Наталія перебувала поруч і допомагала", - додає він.

За словами Тараса, температура у будинку була така, що скло на вікнах плавилося. Пенсіонерка – неходяча, після інсульту, ледь пересувається з візочком, тримаючи його перед собою. Жінка живе зараз в себе вдома, в літній кухні.

"Ми її дістали, Наташа пішла на подвір’я із нею. Дядько колись працював на пожежній, він відрами з водою почав гасити пожежу, а я побіг перекривати газ, щоб не рвануло", - згадує Тарас.

"Коли пожежники загасили вогонь, в Наталії почалися судороги, а потім вона втратила свідомість. Її занесли в «швидку» і намагалися привести до тями, але в них нічого не вийшло, тому забрали в реанімацію. Це все настільки швидко відбувалося… Медики так поспішали, що сумку свою забули. Насправді в такій ситуації ти не думаєш про себе, просто розумієш, що треба діяти», – говорить він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні