Компанія «ІДНА» нагодувала сотні бандершатівців*

0
-1
Компанія «ІДНА» нагодувала сотні бандершатівців*
На фестивалі «Бандерштат», що відбувся у селі Рованці смачними ковбасками та шашликом годувала бандерштатівців м’ясна компанія «ІДНА».

З 3 по 5 серпня сотні лучан та гостей міста обідали та вечеряли смачною, а головне якісною продукцією.

Компанія «ІДНА» - це сімейні традиції та високі технології виробництва. Особливість підприємства у тому, що має власні сільськогосподарські угіддя, де вирощуються корма для тварин, і включає кілька тваринницьких ферм, ковбасний цех і консервний завод з виготовлення м'ясних консерв і згущеного молока.

Цьогоріч годували грильованими ковбасками «Мюнхенські» та «Народні», бистро «Делікатесні». Для любителів страв «з димком» готували реберця та свинину. Родзинкою став «антибургер», замість звичної котлети використали лікарську ковбасу.

Як розповідає представник компанії Анастасія, такий «бургер» асоціюється з дитинством.

«Згадайте, як мама зранку готує яєчню з підсмаженою лікарською ковбасою. Звичайно найбільший попит іде на ковбаски. Наша мета не заробити багато, а в тому аби поспілкуватись з людьми, знати їхні смаки та вподобання. Постійно приходять за добавкою, а це означає, що рухаємось у правильному напрямку»

Щоранку дівчата з компанії «ІДНА» відправлялись до наметового містечка аби нагодувати бандерштатівців смачними бутербродами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні