У Луцькраді прокоментували скандал із закриттям автостанції

3
2
У Луцькраді прокоментували скандал із закриттям автостанції
У Луцькій міській раді прокоментували конфліктну ситуацію із закриттям автостанції №1.

"Луцька міська рада та департамент муніципальної варти Луцької міської ради не мають жодного відношення до нібито встановлення будь-яких тимчасових споруд за вказаною адресою", - повідомляють на сайті Луцькради.

Муніципали зазначають, що вони жодним чином не пов’язані з подіями, що там відбуваються. Факту встановлення незаконних споруд або інших об’єктів не фіксували. Допомоги у заїзді будь-якої техніки ПрАТ «ВОПАС» теж не надавали.

"Станом на 14:00 годину до департаменту муніципальної варти за ордером на проведення земляних робіт на вулиці Конякіна, 39 ніхто не звертався. З якого приводу і чому ПрАТ «ВОПАС» вирішив припинити свою роботу з перевізниками, перебуваючи з ними в комерційних стосунках, Луцькій міській раді не відомо", - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що невідомо? Що ви ледарі руки вмиваєте? Є проблема - вирішуйте!!! О-то владою місто "нагородили..."! :(((
Відповісти
Mynicypalna varta slips,koly treba reidery I dyze dobre bachyt,koly yomy treba.Napryklad,7 kioskiv,yaki zavazaly Geryny.Vony ih demontyvaly.Polamaly lydyam zyttya
Відповісти
Поверьте Шура,только поджог,только поджог...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні