Розірваний лотерейний квиток приніс пенсіонерам 76 мільйонів доларів

0
3
Розірваний лотерейний квиток приніс пенсіонерам 76 мільйонів доларів
Сімейна пара пенсіонерів із Шотландії зірвала джекпот у розмірі близько 76 мільйонів доларів.

Перемогу приніс лотерейний квиток, який встигли розірвати та викинути у смітник як програшний, - пише ВВС Україна.

Фред та Леслі Хіггінс з Абердинширу (Шотландія) вгадали всі виграшні номери розіграшу міжнародної лотереї Euromillions, який проходив 10 липня.

Щоправда, про свою перемогу пара дізналася не одразу. Коли містер Хіггінс попросив продавця магазину перевірити, чи є квиток виграшним, той помістив білет у лотерейний термінал і за декілька секунд відповів, що цифри не співпадають. Після цього продавець розірвав квиток і викинув у смітник.

Майже одразу після цього на лотерейній машині з'явилось повідомлення, в якому власників квитка попросили зв'язатися з організаторами лотереї.

Продавець швидко дістав квиток зі смітника і передав Хіггінсу. Вже вдома той знову перевірив виграшні цифри - цього разу самостійно. Виявилось, що разом із дружиною він зірвав джекпот. Загальна сума виграшу - £57 975 367 ($75,715,512).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні