Футбольна команда «Підшипник» взяла участь у міжнародному турнірі Gothia Cup 2018*

0
-5
Футбольна команда «Підшипник» взяла участь у міжнародному турнірі Gothia Cup 2018*
Футбольна команда «Підшипник» за підтримки заводу «СКФ Україна» взяла участь у міжнародному турнірі Gothia Cup 2018, який проходив у місті Гьотеборг, Швеція.

На прес-конференції, яка відбулась 2 серпня, розповіли про будні спортсменів, участь у змаганнях та розваги.

У 2018 році участь у турнірі прийняло 1731 команди, які представляли 78 націй. На 110 футбольних полях було зіграно 4424 матчів і забито 19506 голів.

Цього року Україну, представляла команда ФК «Підшипник» 15 хлопців 12 років. Усі витрати за їх участь: авіапереліт, страхування, проживання, харчування, спортивне екіпірування, відпочинок та розваги взяло на себе підприємство ПрАТ «СКФ Україна» міста Луцьк. Перемогу в даній категорії здобула команда FC «Lizzy” із Республіки Гана. Однак, і команда з Луцька виступила гідно, вигравши усі три гри в групі і зайнявши перше місце, переконливо подолала 4:0 в 1/32 однолітків з Таїланду і лише через надмірну втому поступилися в 1/16 суперникам з академії клубу «Спартак» Ташкент.

Отже, з 16 по 21 липня юнаки змагались з командами з різних країн та континентів: Норвегія, Обєднані Арабські Емірати, Тайланд, Узбекистан і Швеція. Важливим є не лише спортивні результати, а й можливість спілкування з хлопцями та дівчатами, що представляють різні континенти та різні культури.

Як розповідає юний футболіст Богдан, він і досі знаходиться під приємними враженнями від поїздки.

«Мене переповнюють емоції. У Швеції дуже класно, атракціони неймовірні. Перший раз було страшно, але потім сподобалось. Також, ми познайомились з новими друзями, спілкувались з ними англійською мовою. Футболом займаюсь чотири роки, два роки граю у команді «Підшипник». Мій улюблений футболіст Серхіо Рамос», - ділиться хлопчик.

Команду супроводжував тренер Михайло Мельник та представник батьківського комітету - мама Олена Хомич, а зі сторони ПрАТ «СКФ Україна» необхідне адміністративне забезпечення, організацію та переклад в спілкуванні, надавали фахівець з персоналу Наталія Приймачук та начальник відділу логістики Сергій Шлапа.

За словами тренера юнаки виправдали його очікування та максимально справились з грою.



«Успіхи дітей прогресуючі, вони грали на рівні європейських команд. При хорошій реалізації моментів ми могли би потрапити до фіналу»

За кошти СКФ Україна для хлопців було влаштовано відвідування одного з найкращих у світі парків розваг «Liseberg», науково-розважального центру-музею «Universeum», морська прогулянка кораблем навколо Гьотеборга.

Загалом на підготовку, участь в турнірі та розваги «СКФ Україна» виділив 730 тисяч гривень.



«Разом з «СКФ Україна» головними спонсорами Gothia Cup були відомі світові бренди такі які «Макдональтс» та «Кока-кола». Ми уже втретє відправляємо дитячу команду до Швеції оскільки ми є частиною глобальної компанії «СКФ». Також один із напрямків нашої діяльності є турбота про місцеві громади, бізнес, працівників. Підтримуємо розвиток дитячого футболу», - резюмує гендиректор «СКФ Україна» у Луцьку Володимир Цибульський.



Зауважимо, що розпочинаючи з 1975 року, щорічно у липні місяці, транснаціональна корпорація SKF Group, Швеція проводить найбільший у світі юнацький чемпіонат з футболу – Gothia Cup у місті Гьотеборг, Швеція. Символічно, що нинішнього року, турнір розпочався 16 липня, тобто наступного дня після завершення дорослого Чемпіонату світу з футболу.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні