Як у Луцьку відгримів концерт «Lux FM party tour». ВІДЕО

0
7
Як у Луцьку відгримів концерт «Lux FM party tour». ВІДЕО
У Луцьку відбувся грандіозний концерт «Lux FM party tour».

((За кадром)) Арсен Мірзоян, Даша Астаф'єва, Сєрьога та гурт Ділема. Відомі артисти відіграли концерт на луцькому іподромі у вівторок, 31 липня, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

Вечірка відбулась в рамках Люкс ФМ паті тур. На концерт прийшли кілька тисяч лучан. Артисти кажуть, хоч людей прийшло і не дуже багато, та атмосфера була запальною.



"Спочатку я дуже хвилювалась, як це все буде, тому що, коли ми під'їжджали, я бачила, що не така велика кількість людей, як хотілося б. Но потім, коли я вийшла і побачила всі ці очі, це дуже зворушливо. Сьогодні ми їхали містом і я балакала з мамою, і я кажу: таке гарне місто, дійсно старовинне", - розповіла співачка Даша Астаф'єва.

Лучани, які прийшли на концерт, кажуть, що раді бачити таких артистів у своєму місті.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Арсен Мірзоян привіз у Луцьк своїх «Джеральдіну» і «Вінні Пуха». ФОТО

"Чудовий концерт, гарна атмосфера, гарні виконавці і приємний настрій. Настрій гарний, чудова погода!" - діляться емоціями відвідувачі Володимир та Ангеліна.

"Атмосфера дуже класна і людям, я бачу, теж подобається. Дуже багато знайомих. Мені здається, якби чуть-чуть почащє таке робити, було б класно, особливо літом. зараз літом взагалі нема що робити", - розповідає Ольга Волошенюк.

Організатори зізнаються, минуло все не без труднощів. Адже спершу концерт планували провести на стадіоні, а за тиждень до заходу його довелось перенести на іншу локацію через технічні проблеми.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку виступила зірка Playboy. ФОТО

"Ми у цей сезон взяли собі два концерти - один в Луцьку, один в Хмельницькому, незнайомому для нас місті. Скажу вам так, що дуже прикро, що в рідному місті, де ми виросли, живемо і найбільше робимо, людей приходить в два рази менше, ніж зараз за місяць реклами у Хмельницькому", - каже організатор концерту Євгеній Тихонов.

Квитки коштували від 200 до 400 гривень. Обіцяють, що в вересні потішать лучан ще двома подібними концертами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні