--> У луцькому парку відбувся дитячий спортивний фестиваль. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцькому парку відбувся дитячий спортивний фестиваль. ВІДЕО

0
5
У луцькому парку відбувся дитячий спортивний фестиваль. ВІДЕО
Волейбол, футбол, плавання і легка атлетика: у луцькому парку відбувся спортивний фестиваль для дітей.

"Одна група дітей піде на майданчик там будуть проходити змагання з міні-волейболу, діти які будуть вільні долучаться до спорнивних конкурсів, стрибки на скакалці за тридцять секунд, тенісна кулька - 30 секунд", - каже організаторка та працівниця центру "Спорт для всіх" Надія Петрик у сюжеті 12 каналу.

Більше 70 дітей взяли участь у заході, підлітки із різних мікрорайонів міста. Навіть травми не завадили розвагам. Найбільше охочих - поплавати. Діти заходять у воду невеличкими групами. З ними тренер.



"Хто не дуже плаває, то я покажу як кразе поводитись на воді, щоб вони покращили свої навики, а ті діти, які взагалі не вміють плавати, то я з ними займаюся окремо, на мілині", - зазначає працівник центру "Спорт для всіх" Володимир Набок.

Протягом літа міський центр "Спорт для всіх" організовував для дітей табори та спортивні заняття у різних частинах міста. Раніше діти, які просто відвідували такі заходи, тепер допомагають у їх організації.

"Я часто відвідую такі заходи, тому що моя мама цим займається , я їй допомагаю, мені це подобається і так як кажуть, спорт дя всіх", - каже лучанка Аліна.

Організатори обіцяють, що це не останній такий захід цього літа.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні